1. Toepasselijkheid:
   – Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Saltomy.com.
 
2. Diensten:
   – Saltomy.com biedt een online platform voor informatieve doeleinden en verkoopt geen producten of diensten direct vanuit de website.
 
3. Gebruik van de website:
   – Door gebruik te maken van Saltomy.com stemt de gebruiker in met deze algemene voorwaarden.
   – Gebruikers dienen de website niet te gebruiken op een manier die in strijd is met de wet of de rechten van derden schendt.
 
4. Intellectueel eigendom:
   – Alle inhoud op Saltomy.com, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van Saltomy.com en worden beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.
 
5. Links naar externe websites:
   – Saltomy.com kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Saltomy.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites.
 
6. Aansprakelijkheid:
   – Saltomy.com streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kan niet garanderen dat alle inhoud foutloos, volledig of actueel is.
   – Saltomy.com is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de inhoud ervan.
 
7. KvK-nummer en adres:
   – Saltomy.com is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 24352811.
   – Het adres van Saltomy.com is Hofweg 43, 3046 NJ Rotterdam.
 
8. Wijzigingen in de algemene voorwaarden:
   – Saltomy.com behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op de website zijn gepubliceerd.
 
Neem bij vragen over deze algemene voorwaarden contact met ons op via de contactgegevens die op onze website worden vermeld.