Ons verhaal

De buitengewone kwaliteit en de aandacht voor detail in elke Saltomy kruidenmix bleken al snel een groot succes te zijn. Het verfijnde smaakprofiel en de veelzijdigheid van de blends werden omarmd door chefs, culinaire experts en gepassioneerde thuiskoks overal ter wereld.

De broers Ömer en Muhammed, gedreven door hun visie om de culinaire wereld te verrijken met uitzonderlijke smaken, bleven innoveren en uitbreiden. Ze investeerden in state-of-the-art productiefaciliteiten en werkten samen met gerenommeerde experts om voortdurend nieuwe en verrassende kruidenmixen te ontwikkelen.

Saltomy groeide snel uit tot een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn compromisloze kwaliteit en toewijding aan smaakvolle gerechten. Elk kruidenpotje is het resultaat van zorgvuldige selectie, nauwgezette blending en rigoureuze kwaliteitscontroles. Het is een weerspiegeling van het vakmanschap en de passie van Ömer en Muhammed, die elke blend met trots ondertekenen.

Het succes van Saltomy heeft geleid tot samenwerkingen met gerenommeerde chefs en culinaire experts, die de blends van Saltomy omarmen in hun keukens en restaurants. Het merk heeft een groeiende gemeenschap van enthousiaste liefhebbers van gastronomie en fijnproevers aangetrokken, die hun gerechten willen verheffen tot ware culinaire meesterwerken.

Saltomy blijft innoveren en inspireren, met nieuwe smaakcombinaties en blends die de grenzen van de culinaire wereld verleggen. Met elk kruidenpotje dat ze produceren, streven Ömer en Muhammed ernaar om jouw kookervaring te verrijken en jouw smaakpapillen te prikkelen.

Stap in de wereld van Saltomy en ontdek de passie, de smaak en het vakmanschap achter elk potje kruiden. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en creëer gerechten die de zintuigen strelen. Met Saltomy breng je de smaak van de broers Yildiz rechtstreeks naar jouw keuken.