Saltomy’s Kurkuma Gouden Melk

Proef de weldaad van Saltomy’s Gouden Melk, doordrenkt met de rijke aroma’s van hun kwalitatieve Kurkuma. Deze verwarmende, kruidige drank brengt een harmonieuze balans van smaken, versterkt door de natuurlijke gezondheidsvoordelen van kurkuma. Geniet van een perfecte blend die zowel rustgevend als voedzaam is. Met Saltomy’s zorgvuldig geselecteerde kurkuma wordt elke slok een verkwikkende ervaring. Verwen jezelf met de helende kracht van Gouden Melk, een hartverwarmende traktatie voor lichaam en geest, geleverd door Saltomy’s toewijding aan kwaliteit en smaak.

Voor 2 personen

Duurt 10-15 minuten

Ingrediënten:

  • 2 koppen melk (je kunt zuivelvrije opties zoals amandel- of kokosmelk gebruiken)
  • 2 theelepels kurkumapoeder
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • Een snufje zwarte peper (om de opname van kurkuma te verbeteren)
  • Honing naar smaak

Bereiding:

1. Verzamel de ingrediënten:

   Zorg ervoor dat je alle ingrediënten bij de hand hebt. Meet de melk, kurkumapoeder, kaneelpoeder, zwarte peper en honing af volgens de aangegeven hoeveelheden.

2. Verwarm de melk:

   Giet de melk in een pan en verwarm deze op laag vuur. Zorg ervoor dat de melk niet kookt, maar alleen warm wordt.

3. Voeg de kruiden toe:

   Voeg vervolgens de kurkumapoeder, kaneelpoeder en een snufje zwarte peper toe aan de melk. Roer goed door om ervoor te zorgen dat de kruiden gelijkmatig worden verdeeld.

4. Verwarm de gouden melk:

   Laat de melk op laag vuur staan en verwarm deze gedurende 5-7 minuten. Dit helpt de smaken te mengen en de kurkuma volledig op te lossen.

5. Voeg honing toe:

   Voeg honing naar smaak toe aan de gouden melk. Begin met een kleine hoeveelheid en pas dit aan op basis van jouw zoetheidsvoorkeur.

6. Roer goed door:

   Roer de gouden melk goed door, zodat alle ingrediënten goed zijn gemengd. Blijf roeren tot de honing volledig is opgelost.

7. Giet en serveer:

   Giet de kurkuma gouden melk voorzichtig in kopjes. Je kunt ervoor kiezen om het te zeven om eventuele klontjes te verwijderen.

8. Geniet ervan:

   Serveer de gouden melk warm en geniet van dit heerlijke, rustgevende drankje dat niet alleen lekker is maar ook boordevol gezondheidsvoordelen zit!

Dit recept voor Saltomy’s Kurkuma Gouden Melk is eenvoudig te maken en biedt een perfecte balans tussen smaak en gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *